ИЗВЈЕШТАЈ СА САСТАНАКА – ПРОГРАМ ЗА КАНЦЕЛАРИЈСКО ПОСЛОВАЊЕ, РАЧУНОВОДСТВО И ДАН АДВОКАТУРЕ 2023.  ГОДИНЕ

У петак 24. марта 2023. године предсједник Извршног одбора, Саван Зец, адвокат из Козарске Дубице, секретар, Јелена Аћић и Драгана Радошевић, референт за опште послове имали су кратак састанак са Чедомиром Спасојевићем, власником рачуноводственог бироа „Finwelt“ и Сашом Врховац, рачуновођом која је задужена за књиговодсвене послове Адвокатске коморе Републике Српске. На састанку је договорен начин кварталног извјештавања, праћења дуговања по основу чланарине, књижења наплате дуговоања путем извршења.

Након састанка с представницима рачуноводственог бироа, предсједник Извршног одбора, адвокат Саван Зец, предсједница Збора адвоката Бања Лука, Вања Лакић, адвокат из Бањалуке, који су чланови Организационог одбора прославе Дана адвокатуре за 2023. годину, са радницама секретаријата Јеленом Аћић, секретаром Коморе, Драганом Радошевић, референтом за опште послове и Наташом Алишом, администартивно- техничким секретаром, обишли су више потенцијалних локација за одржавање Свечане скупштине поводом  Дана адвокатуре. Након тога прегледали су хотеле „Courtyard by Marriott“ и „Интегра“, гдје је извршена предрезервација смјештајног капацитета за госте поводом Дана адвокатуре. Прегледане су и сале у поменутим хотелима, као и сала у хотелу „Босна“, а због организације Свечане вечере.

У 13:30 часова одржан је састанак између Адвокатске коморе Републике Српске и предузећа „Правни сервис“ чија тема је била израда програма за канцелариско пословање за Адвокатску комору Републике Српске. Састанку су, испред Адвокатске коморе Републике Српске присуствовали Предсједник Извршног одбора, адвокат Саван Зец, предсједница Збора адвоката Бања Лука, адвокат Вања Лакић, секретар Коморе, Јелена Аћић, референт за опште послове Маја Тодоровић, референт за опште послове Драгана Радошевић и Наташа Алиша административно-технички секретар. Правни сервис представљали су Огњен Мандић и Дејан Перић.

На састанку је оформљена радна група и дефинисан начин сарадње. Оквирно договорен начин протоколисања пријема поште и начин протоколисања документације АК РС приликом њене израде. Сљедећи састанак договорен је за 14 дана, за четвртак 06. април 2023. године. Састанак ће бити одржан online у трајању од 08:00 до 10:00 часова и тема састанка ће бити приједлози и сугестије за дораду и исправку дијела програма који се односи на горе поменуто протоколисање.

 

Адвокатска комора Републике Српске

25. марта 2023. године